Kremžská hořčice potěší Vaše chuťové pohárky mírně pálivo-nasládlou chutí s vyrovnanou příchutí koření.
Použití: Nejčastější využití kremžské hořčice je v kuchyni jako ochucovadlo k uzeninám, masům, do dresingů, majonéz, salátů, pomazánek, studených i teplých omáček.
Složení: hořčičné semeno, vinný ocet, voda, fruktóza, sůl, směs bylin a koření. Bez konzervantů.
Průměrné výživové údaje na 100 g kremžské hořčice: |
|
Tuky |
8,2 g |
z toho mastné kyseliny nasycené |
0,4 g |
Sacharidy |
23,2 g |
z toho cukry |
16,5 g |
Bílkoviny |
6 g |
Sůl |
3,50 g |
Energetická hodnota |
778,7 kJ / 186,8 kcal |
Upozornění, uchovávání: Kremžskou hořčici skladujte při teplotě od 1-25°C. Po otevření uchovejte v chladničce do 10°C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Nejprodávanější
Speciální hořčice s vysokým obsahem hořčičného semínka se včelím medem, vyrobená dle originální receptury.
Benediktinský bylinný extrakt z rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides) ve formě sirupu podporuje správnou funkci imunitního systému. Rakytník má pozitivní vliv na zdraví srdce a přispívá k dobrému stavu pleti. Extrakt obohacen o vitamín C.
Sladký bylinný likér pro dámy z extraktu květů růže stolisté (Rosa centifolia). Růže přispívá k normálnímu dýchání, trávení a duševní rovnováze. Z bioaktivních látek růže stojí za zmínku éterický olej, třísloviny a anthokyanová barviva.
Benediktinské prebiotikum s extraktem zázvoru a čekankovým inulinem. Unikátní cucavá pastilka, která napomáhá normální funkci střevního traktu a zažívání. Prebiotikum zázvor je obohaceno o vitamín C.