Úvod » Produkty » Grilovací omáčky » ŠVESTKOVÁ studená omáčka 330 g
Švestková studená omáčka je vyrobená dle tradičních receptur a obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Vhodné jako příloha k letnímu grilování.
Použití: Švestková omáčka je vynikajícím doplňkem ke zvěřině, uzeným masům i ke kachním nebo husím prsíčkům. Švestkovou omáčku lze využít jako základ všech omáček „na černý“ způsob, které se hodí na přelití steaků nebo grilovaných mas. Může se podávat i za studena k paštikám či klobásám.
Švestková omáčka je vhodná i pro vegetariány jako příloha k nejrůznějším typům sýra, tofu, sójovému masu či k fondue.
Složení: voda, švestky 38 %, cukr 23 %, víno 7 %, jablka 4 %, vinný ocet 4 %, sójová omáčka 3 % (sója, pšenice) sůl 2 %, koření, xanthan, konzervant sorbát draselný.
Průměrné výživové údaje |
100 g |
Sacharidy |
28,86 g |
z toho cukry |
20,97 g |
Tuky |
0,21 g |
Bílkoviny |
1,90 g |
Vláknina |
4,90 g |
Energetická hodnota |
500 kJ / 119 kcal |
Upozornění: Švestkovou studenou omáčku po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 2 měsíců od otevření. Studenou omáčku ze švestek skladujte v suchu a temnu.
Nejprodávanější
Šťáva z čerstvého rakytníku řešetlákového je bohatým zdrojem vitamínu C, komplexu vitamínu B a betakarotenu. Rakytník je přírodním multivitaminem a přispívá k přirozené obranyschopnosti a imunitě. Bez konzervantů.
Olej z lněného semene hnědého je lisovaný za studena, tudíž se teplem neničí účinné látky. Lněné semínko příznivě ovlivňuje činnost trávicí soustavy. Lněný olej obsahuje velké množství omega-3 mastných kyselin, zvláště kyseliny linolenové.
Benediktinský bylinný extrakt z rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides) ve formě sirupu podporuje správnou funkci imunitního systému. Rakytník má pozitivní vliv na zdraví srdce a přispívá k dobrému stavu pleti. Extrakt obohacen o vitamín C.
Benediktinské prebiotikum s extraktem černého rybízu a čekankovým inulinem. Unikátní cucavá pastilka, která napomáhá normální funkci střevního traktu a zažívání. Prebiotikum Černý rybíz je obohaceno o vitamín C.